Reviews from FEBO Hoorn

Recent reviews

4.0
snel
21 February 2024

alles lekker..maar patat mag voor mij iets meer doorgebakken....en zeer jammer dat er geen berehap was....netjes opgelost met 2 frikandellen /pindasaus. beker ijs was super netjes vol totaan de rand...

Laura
5 February 2024

Prima zoals altijd! Alleen wel later dan opgegeven, zal komen omdat het zondag was :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

max monkau
31 January 2024

Minimaal bestelbedrag vind ik te hoog.kan € 10 ( + €3,50 bezorgkosten) en meer kortingsbonnen voor vaste klanten( die vaker bestellen)

Eric
22 January 2024

Lekker snel gebracht en alles was lekker

Peter Schutz
19 January 2024
Jarno
6 January 2024
Edwin
25 December 2023

Best te vreten. Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacobs
15 December 2023

De bezorger kwam heel laat, na meer dan een uur met vrijwel koude her opgebakken harde droge patat echt vies!!!

Mandy
14 December 2023

Uur te laat en telefonisch niet te bereiken.

Jk
1 December 2023

Lekker eten Goede bezorging!

Roos Esveld
30 November 2023

De bestelling was ‘n half uur te laat en de bestelde fritessaus bij de patat was er niet bij.

JFM
19 November 2023

bij bezorging saus vergeten gebeld met 5min saus en nieuwe patat helaas was de patat net als de eerste nauwelijks warm bij aankomst

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
6 November 2023

Aardig op tijd en volledig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
4 November 2023

Naar mijn idee had bezorging sneller gekund

michael
29 October 2023

ongetwijfeld slecht weer alleen tien voor vijf bestellen tien over 6 je eten krijgen om tien voor zes zeggen het komt eraan. 3 minuten van de febo af wonen. En dan bel je dat het eten koud is maar dat kan allemaal niet want het is vers gemaakt. En dan zeggen ik heb het te druk om hier nu op in te gaan ik bel je terug en dan niet worden terug gebelt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johannes molenkamp
25 October 2023

Prima hoor

max monkau
16 October 2023
Bep
15 October 2023

Goede en warme bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
2 October 2023
N. Aam
25 September 2023
Brenda Lee
24 September 2023

Echt heel erg bedankt voor de bezorging, de bezorger kwam in een nog al vervelende situatie terecht toen hij de bestelling kwam bezorgen, er was op dat moment een uit de hand gelopen conflict en ondanks dat heeft hij de bestelling geleverd en dacht ook mee met ons. Ik zou de bezorger eigenlijk heel graag nog een fooi willen geven en een bedankje voor de goede service.

Annemieke Roolvink
20 September 2023

Bestelling was niet compleet, helaas kon ik geen contact krijgen...

-
7 September 2023
Marianna Borghoff
29 August 2023

Alles was perfect heerlijk goed warm en prima op tijd bezorgd.

Bep
6 August 2023

Eten goede kwaliteit en precies op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JFM
6 August 2023

waarom betaal ik plastic toeslag terwijl alles in papier en karton wordt bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from FEBO

Zelfs als er maar een fractie plastic in een verpakking zit zoals onze coating valt het al onder de wetgeving die ons helaas verplicht een toeslag te rekenen. We zijn intensief bezig om verpakkingen te vinden zonder plastic die wel net zo goed zijn voor onze producten.

Jeffree
21 July 2023

Geen plastic en still 60ct op de rekening. En 3.50 voor bezorging Bezorgd op tijd en was heet

Reaction from FEBO

Zelfs als er maar een fractie plastic in een verpakking zit zoals onze coating valt het al onder de wetgeving die ons helaas verplicht een toeslag te rekenen. We zijn intensief bezig om verpakkingen te vinden zonder plastic die wel net zo goed zijn voor onze producten.

Bjorn bron
9 July 2023

Ik doe een bestelling van 22 euro zit er geen eens saus bij de frite en daar is wel voor betaald goed bye febo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brenda Evers
3 July 2023

Snelle bezorging, warme snacks

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
18 June 2023

Bestelden vega kipburger maar kregen allebei een gewone vegaburger. Eentje die niet al te lekker is.

Jeannet Kars bestelling
13 June 2023

Nadat de bezorger weg was, bleek dat van onze 4 items besteld er 1 ontbrak. Er was maar 1 portie middelgroot frites ingepakt terwijl er 2 waren besteld. Ligt dus eigenlijk niet aan de bezorger, maar aan degene die het meegeeft aan de bezorger.

Lr
12 June 2023

Ik wil even complimenten geven voor de klantenservice en klantvriendelijkheid van febo! Er worden wel eens fouten gemaakt maar altijd word alles netjes opgelost. Vandaag overigens alles prima en lekker warm. Helaas wel erg duur geworden allemaal maarja.

Bianca Zwezereijn
11 June 2023

De oplossing van mijn bestelling na dat ik iets fout had besteld was goed gegaan toppie maar toen mijn bestelling bij mij thuis kwam zat er veel van mijn milkshake in de zak in plaats van in de beker en hij was erg dun erg jammer

Arno
9 June 2023

25 minuten te laat.

Elton Bos
9 June 2023

Super snel en super vers!

Sylf
7 June 2023

Zalig gegeten. Goed op temperatuur en lekkere patat!

Jarno
6 June 2023

Geen sauzen bij de friet; ipv ketchup en fritessaus twee potjes gesneden ui. Slechte service, zeker voor het bedrag dat je er nu voor betaalt.....

Jonker
30 May 2023

de bestelde saus ontbrak……..

Lamers
27 May 2023

smakelijk!

...
22 May 2023

De bitterballen waren 3 van de 6 plat gedrukt en kapot.

Yvonne
21 May 2023

Eten was goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Liesbeth Bossert
14 May 2023

Heerlijk gegeten,alleen jammer dat het druk was en lang duurde,maar dat maakt de smaak niet minder. En drukte betekent dat jullie goed zijn en iedereen Febo wil eten .

Coenraad
3 May 2023
Frank
24 April 2023

Altijd prima in orde

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton
8 April 2023

had div snacks besteld maar fricandel was alleen bakje saus toen gebeld vriendelijke medewerkster gesproken fricandel werd na bezorgd met beker ijs prima opgelost ga zo door

Lotte
8 April 2023

Helaas was de bestelling niet compleet miste een patatje

Danny
6 April 2023

Top levering en nog lekker ook

JFM
19 March 2023

patat zat voor de helft in de daarvoor bedoelde container en de rest lag in de zak Patat was slap en taai kwaliteit gaat achteruit maar alles wordt wel duurder

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.u
4 March 2023

Eten was voor de verandering snel binnen alleen was de patat wel slap en met erg weinig zout... En die prijzen, belachelijk!!!

Bep
25 February 2023

Bestelling op tijd en goed warm

Jeannet Kars
14 February 2023
I boots
13 February 2023
Bergsma
2 February 2023

Berenhap was koud en niet gaar heeft het frituurvet nauwelijks gezien, Hamburger was koud.Jammer de vorige keer was het zo goed en heet.

Jurre
28 January 2023

Bestelling wat niet compleet. Eten was niet warm.

A.
27 January 2023

Elke keer wordt er wat vergeten. Nu weer geen rietje bij de milkshake. Kwaliteit vd kip was ook beneden peil en het broodje vd grillburger was oud. Dit is de laatste keer geweest, dag febo.

R. Mulder
18 January 2023

Was snel geleverd. Top.

Catharina Visser
14 January 2023

De dubbele grilburger was slap en zacht en de kipwings waren bijna zwart en heel erg droog. Dit ben ik niet gewend van Febo.

A.
13 January 2023

Voor de tweede keer op rij weer geen satésaus bij de berehap maar wel besteld en betaald.

Mirjam Reitsma
29 December 2022

Vind het vervelend om te schrijven. Laten bezorgen. Helaas waren 2 van de 3 friet taai en zo goed als koud. 1 friet gek genoeg niet koud, wel taai. Frikadel en berenhap ook koud, geen fijne structuur, smaakte niet lekker en weggegooid. Hebben ook niet alle friet opgegeten. De vegaburger smaakte wel goed Ik heb nog wel gebeld, maar FEBO was net dicht. Er wordt nu gevraagd om een recensie, dan deze eerlijke ervaring. Next time vast beter!

A de Dauw
29 December 2022

1x satésaus te kort, wel betaald en de milkshake was niet koud maar op kamertemperatuur. Alle verpakkingen waren zeiknat.

Kitty
13 December 2022

Tijd afgesproken voor bezorging. Was precies op tijd maar koud. Voor ruim 40 euro had ik toch wel verwacht dat t beter zou smaken.

mike
11 December 2022

Duurde 1 uur en 20 minuten voordat ik mijn bestelling had om half 6 besteld tien voor 7 was het er. En om 18:15 werd er gezegt het gaat er nu in. Erg jammer had het beter kunnen ophalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
7 December 2022

Het eten was gelukkig warm en als goed maker hebben wij ijs gekregen. Het initiatief was aardig maar mosterd na de maaltijd. Wij hebben iets voor 11:54 uur besteld. Vervolgens hebben wij om 12:37 gebeld waar het eten bleef. De dame aan de telefoon gaf aan dat ze nooit precies wist wanneer haar bezorgers terug waren en hoelaat ze dan het volgende zouden bezorgen. Apart verhaal maar goed ondertussen hangen er 2 kinderen aan mijn been die ik patatjes heb beloofd. En helaas kan ik zelf niet de deur uit anders had ik het wel gehaal. Maar de dame vertelde het duurt nog 10 min. Na 14 min heb ik wederom gebeld. Ja sorry en we hebben er ijs bij gedaan en de bezorger is nu onderweg. Na nog 5 minuten wachten was de patat er dan eindelijk. De kinderen vinden patat van Febo lekker maar dit was eens en nooit meer !!!

Kathleen
6 December 2022

30min te laat gelevered bijna alles was koud en ok zonder sate kroket heel slecht voor service voor €27 en geen sorry voor delay

matthijs Van Keulen
5 December 2022
jos leijen
1 December 2022

de pattat was zacht en de bamischijf was bijna verbrand wat ik wel raar vind met afhalen heb ik dit nooit

David
30 November 2022
Anja
29 November 2022
Kelly
29 November 2022

De patat was rauw slap nat bha

Judith
26 November 2022

Wij namen contact op (na 1uur) over de duur van onze bestelling en werden behoorlijk onvriendelijk te woord gestaan. Bezorger zelf was erg vriendelijk.

Marcella mes
24 November 2022

Bezorger kwam een half uur te laat waardoor het ijs gemolten was en de patat koud

kim
8 November 2022

precies optijd, goed warm, was heerlijk

Linda Huitema
23 October 2022

Snel bezorgd. Wat alleen jammer was dat de saus van de frikandel speciaal allemaal er af was gelopen. Misschien volgende keren de frikandel opensnijden en dan de saus enzovoort erop doen. Zo deed ik het vroeger ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
23 October 2022

helft van mijn patat lag in de zak inplaats van in het karton

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Luitjes
16 October 2022

Halve buckets frites ontvangen waarbij de patat enorm slap was. Daarnaast geen mosterd meegeleverd.

B
15 October 2022
THEA Schuitemaker
15 October 2022

De bitterballen waren heerlijk, krokant en goed warm.

L ubbels
10 October 2022

Er was 1 bakje saus vergeten helaas want kost flink wat en dan word t niet geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debby
10 October 2022
Ester
6 October 2022

Als je een frikandel speciaal besteld wil je niet zelf de saus en uitjes erop doen. Friet is erg muf. Heb voor morgen ook 4 Bucket besteld….nu al spijt van.

Cor
5 October 2022

Er zat een bakje sathe saus te weinig bij en de frikandel speciaal moet je dus nu zelf speciaal maken bakje mayo uitjes en saus apart in een bakje en frikandel los in een zak

Agema
21 September 2022

De bezorgtijd was te lang , nl 65 min Patat was koud Minimale sla op de kipburger , die trouwens ook lauw was

Regina
18 September 2022

Snel en heerlijke bak met kipppepootjes

mw. van der Velden
13 September 2022

de frikandel was een beetje door gebakken waardoor de frikandel niet lekker was

Fred Pieters
11 September 2022

Geen rietjes bij milkshake en kreeg geen komplete nesteling

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Romy
3 September 2022

De bestelling kwam pas na 1,5 (!) uur. Toen de bezorger eindelijk kwam en we de bestelling uitpakte zagen we dat de friet box voor 4 personen maar voor de helft gevuld was. Daarnaast waren de snacks taai. Ontzettend jammer dit.

michel goebel
2 September 2022
Danny
25 August 2022

Geen mosterd bijgeleverd slordig .verders prima

Noah
24 August 2022

Een groot drama,

Arina
23 August 2022

De patat en frikandel waren prima, de krokante kip smakelijk maar wel errug droog. Op zich goed dus maar wel behoorlijk prijzig vonden we.

JFM
22 August 2022

portie patat prijs blijft gelijk maar inhoud karton wordt minder. weer maar de helft

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
12 August 2022
A
11 August 2022

Berehap niet gaar en de speciaaltjes doorgebakken tegen zwart aan. Kermisvoer!

Mark
9 August 2022

Snel geleverd en lekker als altijd!

Astrid
8 August 2022

Patat was heerlijk maar de berenhap té gaat en de saté saus geschift en daardoor véél te duur

Hans
6 August 2022

voor de tweede keer binnen 3 weken is de portie patat minder dan normaal , halve tot driekwart gevulde karton

Marco
5 August 2022

Op zich prima, maar het minimale orderbedrag voor bezorgen is echt te hoog. Als je met z’n 2-en bent is 20,- (exl. bezorgkosten) al veel, laat staan als je alleen bent en wil laten bezorgen.

jps brugman
4 August 2022

alles was een beetje koud

Thea
1 August 2022

Het waren heerlijke krokante bitterballen.

Sebas
26 July 2022

Was er snel en alles was leker